torstai 16. marraskuuta 2017

11.11. Agilitykilpailut

Kun nyt vauhtiin päästiin niin heti lisää. Viikon verran viisaampina mentiin taas TAMSK:n virallisiin kisoihin. Ilmoittauduin kolmelle radalle.
Tällä kertaa Teemo mitattiin noin 37-senttiseksi, mikä on yhteneväinen lukema omiin kotimittauksiini. Medi joka tapauksessa.


Ensimmäinen agilityrata oli ihan mukava ja puhdas suoritus oli kovin lähellä. Kepit olivat toisiksi viimeinen este ja niille mentiin omasta mielestäni ihan hyvästä kulmasta. Kai sitten kumminkin hämäsin varvassuunnalla tai jollain niin Teemo meinasi lähteä väärältä puolelta suorittamaan kepit ja läjähti vitonen. No, kukaan muukaan ei saanut nollaa siltä radalta niin toisiksi päästiin ja saatiin ensimmäiset palkinnot agilityurallamme.


Toinen agilityrata oli kinkkisempi, kaikista kokoluokista vain kaksi minikoiraa sai nollat. Alku meni meillä mallikkaasti, mutta muurilla Teemo pudotti palasen ja sitä seuraavan putken jälkeen oli todella tiukka mutka kepeille enkä saanut jarrutettua koiraa ajoissa niin sieltä ehti napsahtaa kielto. Viimeisellä esteellä vielä hyllytettiin kun Teemo ei ottanut menemene/eteen-huutoja vaan kiersi hypyn takaa.


Hyppyradan suhteen olin itse kovin kriittinen etukäteen. Keuhkokuumeen jäljiltä on juoksukunto ollut normaalia huonompi ja kisoja edeltävänä päivänä venäytin jonkun jalkaterän lihaksenkin niin epäilytti miten pysyisin Teemon vauhdissa kun ei olisi kontakteja tasoittamassa.
Vielä kun makseja seuraillessa katselin vain yhden koirakon tekevän nollaradan niin fiilis ei siitä kummemmin noussut. Mutta radalla homma olikin ihan hanskassa! Kaikki rytmittyi niinkuin olin suunnitellut. Kepit Teemo meni vähän hitaanlaisesti. Se alkaa yleensä hidastella jos on tehnyt aiemmilla yrityksillä virheitä niin otti kai viime ratojen keppisählingeistä paineita sitten. Noilla kepeillä menetetyillä muutamilla sekunneilla sitten jäätiin toisiksi toiselle medisheltille, mutta saatiin nollatulos ja ensimmäinen LUVA!


Ehkä joskus jaksan pyytää hallin streamilta paremmat videot, mutta toistaiseksi kännykällä kuvattu video streamista:Ei kommentteja:

Lähetä kommentti