tiistai 18. elokuuta 2015

Kasvu kuvina

Oivasti jätin koko blogin kirjoittelun lopun pentuajan ja murkkuikäilyn ajaksi. Näin siinä sitten kävi, eli Teemon sivuprofiileja ikäväliltä 5kk - 1v 4kk:

1v 4kk

1v

9kk

7kk

5kk
Omaan makuuni ja silmääni Teemo on oikein passeli shelttikaveri. Ainoa vika on, että se on kovin laiha. Kävin tammikuussa testauttamassa nirsopoikaa myös eläinlääkärillä, mutta kaikki veriarvot olivat kirkkaasti tavoitearvoissa tai niistä parempia. Imeytymishäiriötäkään ei löydetty, purukalusto ja kroppa muutenkin olivat moitteettomat.

Sen jälkeen ollaan käytetty tämä vuosi etsien ruokavalioon aineksia joista Teemo pitää ja vaihdeltu nappulamerkkiä säännöllisesti mielenkiinnon pitämiseksi. Lampaanliha, broileri, muikut, hirvenliha, muutamat marketin märkäruuat ja jauhelihat menevät nykyään hyvin alas kun aterioihin tuo vaihtelua ja pilkkoo lihat pieniksi paloiksi.

Samaan aikaan liikkuminen on lisääntynyt harrastusten ja runsaamman lenkkeilyn myötä, joten saatu ruokahalu menee suoraan lihasten kasvatteluun ja ulkomuoto on ainakin toistaiseksi vielä yhtä kuin lankku ylhäältä päin katsottuna. Projekti jatkuu.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti