keskiviikko 26. elokuuta 2015

Heinola KR

Sunnuntai 23.8. oli koiranäyttelyt kotiseudulla ja ilmoiteltiin vanhempien kanssa sinne molemmat meillä olevat kessupennut, Nalle ja Irina. Ikää pennuilla oli 8kk joten pentuluokka ja samalla kummankin ensimmäinen kokemus näyttelytouhuista.
Tuomarina oli Ambjörn Lindqvist Ruotsista.

Etenkin maalla koko ikänsä asuneelle ja muutenkin tomeralle Irinalle kaupunki hälyineen ja koiranäyttely-ympäristö oli ensi alkuun melkoinen järkytys. Neitiä sai komentaa oikein kunnolla hiljaa pysymään. Rinalla ei ole mikään nätein haukkuäänikään. Muuten se käyttäytyi kyllä hyvin ja rauhoittumisen ja harjoitteluiden jälkeen osasi olla huutelematta.
Kehässä molempien esiintyminen oli mitä nyt eloisilta pennuilta saattoi olettaakin ensikäynniltään. Kauhean kauaa ei jaksanut paikoillaan seisoskella ja etenkin Nallen kulkeminen oli kovin pentumaista. Tuomariin Nallen charmi silti puri hieman enemmän, sillä se sijoittui ROP-pennuksi. Irina oli VSP-pentu ja molemmat saivat toki KP:t. Muita pentuja ei ollut, mutta sen verran tiukkaan arvosteli virallisten luokkien koirat että omat palkinnot olivat varmasti ansaittuja.Irinan, Katisweiher Adele, arvostelu:
"Lovely female bitch. Excellent head & expression. Well shaped eyes. Well set ears. Nice head & body. A bit long in loin. Well bodied. Excellent tail. Typical angulation. Moves very well. Excellent coat quality for the age. Excellent mentality. "

Nallen, Katisweiher Amadis, arvostelu:
"Beautiful male puppy. Excellent head & expression. Well shaped eyes. Well set ears. Excellent neck & topline. Excellent tail. Well bodied. Typical angulation. Moves excellent. Excellent coat quality and colour. Excellent temperament. "Ei kommentteja:

Lähetä kommentti