sunnuntai 13. syyskuuta 2015

Muurame PN 12.9.

Nallen toiseksiviimeinen vierailupäivä vierähti Muuramen pentunäyttelyssä. Mukaan kopattiin myös Virva-neiti, jolle näyttely oli ihan ensimmäinen laatuaan. Tuomarina keeshondeilla oli kroatialainen Nikola Smolic ja yhteensä kessuja oli seitsemän kappaletta.

Nalle sai kunniapalkinnon ja sijoittui urosten toiseksi:
"Correct size for the age. Excellent head. Forechest in development. Correctly angulated. Strong topline. Moving correctly. Lovely coat texture."

Virva hommasi identtiset sijoitukset narttujen puolelta.
"Nicely developed for the age. Feminine with excellent size and shape. Excellent head and expression. Correctly angulated. Moving slightly close behind. Lovely coat texture."

Katisweiher Amadis, "Nalle" PEK1 KP PU2

Katisweiher Arianna, "Virva" PEK1 KP PN2

Maisemat aamupäiväisen Riihivuoren huipulta olivat huiput!

Sisarukset ilmoitettiin myös parikilpailuun, joka oli iltapäivästä BIS-kehien yhteydessä. Niitä odotellessa kävimme ulkoilemassa koirien kanssa ja ne saivat uida ja rellestää.
Parikilpailussa ei tullut sijoitusta, mutta harjoitusten tasoon nähden Virva ja Nalle olivat kyllä kehässä oikein nätisti. Hyvää harjoitusta päivä kaiken kaikkiaan kumpaisellekin ja hauskaa niillä oli päästä taas näkemään toisiaan.

Sunnuntaina Nallea tultiin sitten noutamaan takaisin oikeaan kotiinsa. Hieman ikävä sitä jää, kiltti poika ja hyvin sopi lauman jatkoksi. :) Olihan sillä toki omat nahinansa Teemon kanssa, kahden teinipojan egot ei aina meinaa mahtua samaan huoneeseen, mutta samalla sitten niillä oli superhauskaa rallata ja vetää lelua yhdessä.

Tuolit varattu

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti