lauantai 5. syyskuuta 2015

Nallen seikkailut, osa II

Nallen toisen vierailuviikon akvititeettina oli match show, hihnakäytöksen opettelua ja koirapuistoilua.

Punanauhat Mello & Nalle

Kaukajärvelle mätsäriin saapuessa alkoi oitis epäilyttää koko reissu - Nallen haukkumisesta ja hyörimisestä ei tuntunut tulevan loppua lainkaan. Ilmoittautumispöydän luona se ehti nousta nuuskimaan pöydän tavaroita ja lennättää hakaneulalaatikollisen pitkin nurmikkoa. Siitä kun selvittiin niin Nalle vielä ehti karkaamaankin alkuinnostuksissaan.

Vaihdoin näyttelyhihnan kaulaan ja yhtäkkiä käsissä olikin jo ihan toinen koira. Nalle kuunteli hyvin, seisoi kauniisti ja katsekontaktin tiiviisti pitäen. Ravaus oli välillä vähän pentumaista, mutta yhtä kaikki siinäkin mentiin nätisti pää ylhäällä ja minut huomioiden.
Se oli ihan hupaisaa siihen nähden, että vasta edellisenä iltana opetin Nallelle seiso-käskyä ja näyttelyhinaa. Pentunäyttelyssä se oli mennyt ihan normaalilla pannalla ja hihnalla ja seisotus oli lähinnä seisahtamista ja asettelua. Mutta todistaa vain miten nokkela, miellyttämisenhaluinen ja mukava poika Nalle onkaan. Ensimmäisessä kehässä saatiin punainen nauha, punaisten kehässä sijoituttiin ensimmäisiksi. Eli sijoituksena oli oikein hienosti isojen pentujen PUN1!

Teemon kuulumisia sen verran että terveystutkimuksen tulokset virallistettiin Kennelliitossa A/A, 0/0, 0/0 ja LTV0. Loppuja selkärangan tuloksia odotellaan vielä.
Agilityssä saatiin TAMSK:n talvikaudelle treenipaikka.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti